Версія для друку
Вівторок, 21 липня 2020 11:11

Засідання постійної комісії районної ради

Сьогодні, 21 липня 2020 року, в залі засідань райдержадміністрації  відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно-територіальної реформи.

Участь у засіданні взяли участь голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, керівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, розробники проектів рішень, працівники виконавчого апарату районної ради.

Члени комісій розглянули проекти рішень з питань, передбачених порядком денним чергової сесії. Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року №30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік» доповіла начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк.

Заступник голови районної ради Олександр Пасенковський  проінформував про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року №30/11 «Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради  на 2020 рік».

В різному було розглянуто лист військового комісара Волинського обласного військового комісаріату щодо надання згоди на передачу будівлі, що знаходиться за адресою м. Ковель, вул. Грушевського,14, з спільної власності територіальних громад сіл, селищ району у державну власність.

Присутні на засіданні члени комісії  взяли активну  участь в обговоренні  вищевказаних  питань та ухвалили відповідні рішення.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 576

Галерея зображень