Версія для друку
Четвер, 16 січня 2020 16:09

В Колодяжному лунали «Срібні дзвіночки»

15 січня 2020 року на базі Колодяжненського Центру культури, дозвілля та спорту відбувся районний конкурс української сучасної патріотичної пісні «Срібні дзвіночки», в якому взяли участь вихованці закладів загальної середньої освіти з 22 населених пунктів району.

На свято пісенної творчості завітали заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, які привітали усіх присутніх з різдвяними святами,  побажали школярам успішних виступів, творчих успіхів і перемог.

Гарну виконавську майстерність продемонстрували юні таланти з Вербської, Велицької, Волошківської шкіл, Білинського, Зеленського та Поворського ліцеїв.  Відрадно, що виступи усіх учасників, які змагались в сценічній майстерності та оригінальності подачі пісенних творів, були сповнені ідей патріотизму, прагнення свободи й миру.

За рішенням журі Ковельський район на обласному конкурсі «Срібні дзвіночки» представлятимуть у відповідних вікових категоріях Каріна Чашук з Колодяжного, Інна Шумік та Іван Куцов з Люблинця.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів.

Сектор організаційної та інформаційної діяльності

апарату райдержадміністрації

Переглядів 834

Галерея зображень