Версія для друку
Понеділок, 16 грудня 2019 11:19

Турботи, любові і піклування потребують усі без винятку.

Турботи, любові і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше - діти з інвалідністю, діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Саме тому 15 грудня 2019 року, напередодні Дня Святого Миколая, у Народному домі «Просвіта» відбулося дитяче лазерне снігове шоу "LEO DREAMS SHOW", на якому були присутні діти з обмеженими можливостями та діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

На присутніх чекала цікава програма. Це - приклад того, як проста буденність може перетворитися у захоплюючі пригоди. В їх поринули не тільки малеча, а й дорослі, адже шоу-вистава поєднує в собі безліч жанрів, а саме: снігове шоу, клоунаду, фокуси, мильно-бульбашкове шоу та інтерактив з гігантськими повітряними кулями у поєднанні з світловими, звуковими спецефектами.

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді центру надання соціальних послуг Ковельської райдержадміністрації дякує LEO DREAMS SHOW за сприяння в організації чудового свята для дітей з особливими потребами та дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах з Ковельського району.

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді центру надання соціальних послуг Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 841

Галерея зображень