Версія для друку
П'ятниця, 29 листопада 2019 10:38

Освітянам Ковельщини вручили відзнаки Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки

Днями відбулись урочистості з нагоди 75-ї річниці створення Волинської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки. З цієї нагоди в актовому залі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти зібралося товариство працівників профспілок освіти та ветеранів педагогічної праці, серед учасників зібранні – представники педагогічної спільноти Ковельщини.

Привітати найчисельнішу та найвпливовішу громадську організацію в області завітали і представники влади області та міста. Зокрема на урочистостях були присутні заступниця голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, заступник голови обласної ради Юрій Поліщук та заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

В рамках офіційної частини урочистого зібрання, відбулась церемонія вручення відзнак різних рівнів, серед нагороджених представники Ковельщини. Відтак, Юрій Бусел, голова Поворської первинної профспілкової організації нагороджений Нагрудним   знаком Профспілки працівників освіти і науки України «Профспілковий лідер». За багаторічну сумлінну працю, активну роботу у Профспілці Почесну Грамоту Волинської обласної організації Профспілок освіти і науки вручено: Лілії Шульгач, голові Ковельської районної організації Профспілки працівників освіти і науки та Світлані Жалай, голові ревізійної комісії Ковельської районної організації Профспілки працівників освіти і науки. Подякою Волинської обласної організації Профспілок освіти і науки за сумлінну роботу, особистий внесок у розвиток освіти Волинського краю, співпрацю з галузевою Профспілкою відзначено Ірину Ревейчук, начальника відділу освіти райдержадміністрації.

Вітаємо та бажаємо успіхів в профспілковій діяльності!

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 782

Галерея зображень