Версія для друку
П'ятниця, 13 вересня 2019 12:26

Урочиста зустріч з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.  

Тож напередодні, 13 вересня в приміщенні райдержадміністрації відбулася урочиста зустріч з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. Привітати спортсменів та любителів здорового способу життя завітали перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, завідувач сектора у справах молоді і спорту райдержадміністрації Ігор Ювченко.

У своєму вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації Роман Ярославович зазначив, що наш район завжди славився своїми спортивними  талантами і це заслуга багатьох людей: але в першу чергу, самих дітей, їхніх тренерів, а також фахівців і спортивних працівників.  Роман Ярославович подякував спортсменам за їхні досягнення, за життєвий приклад, за те, що вони примножують славу Ковельщини як в Україні, так і в світі. Побажав усім здоров’я, хороших стартів, нових спортивних звершень і рекордів.

Почесною грамотою Ковельської районної державної адміністрації та Ковельської районної ради за високі досягнення у спорті, вагомий особистий внесок у справу становлення і розвитку спортивного руху на Ковельщині, активну громадянську позицію та з нагоди Дня фізичної культури і спорту нагороджені призер обласних та Всеукраїнських змагань з футболу серед дівочих команд, жителька с. Скулин Єлизавета Анакіна, багаторазовий призер Всеукраїнських та обласних змагань з вільної боротьби, жителька с. Дубове Ірина Борисюк, багаторазовий переможець і призер обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців Юрій Мацан, призер обласних та Всеукраїнських змагань з футболу серед дівочих команд, жителька с. Сільце Вікторія Мельничук, директор Люблинецької дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Климовець, призер обласних та Всеукраїнських змагань з футболу серед дівочих команд, жителька с. Волошки Ольга Приходько, директор Голобської дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Чубара, призер обласних та Всеукраїнських змагань з футболу серед дівочих команд, жителька с. Любитів Анна Шевчук, вчитель фізичного виховання ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Доротище Леонід Юхимук.

За вагомий особистий внесок у справу становлення і розвитку спортивного руху на Ковельщині, активну громадянську позицію та з нагоди Дня фізичної культури і спорту були нагороджені голова громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Володимир Кравчук, в.о старости Мощенського старостинського округу Люблинецької селищної ради об’єднаної територіальної громади Анатолій Ліщук, голова федерації футболу Ковельського району Віктор Хомич.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики парату райдержадміністрації

Переглядів 968

Галерея зображень