Версія для друку
Середа, 07 червня 2023 14:21

Інформаційна кампанію для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства

Міністерство юстиції України інформує про запуск інформаційної кампанії системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Мета кампанії - висвітлити проблему насильства в умовах війни, поінформувати про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе. Розголос важливий - це спонукає інших звертатися по допомогу.

Тож звертаємось із проханням підтримати цю кампанію та долучитися до поширення інформаційних матеріалів від системи безоплатної правової допомоги (відеороликів, інфографік та інформаційних карток) серед працівників, а також у соціальних мережах, на сайті та інших ресурсах.

Крім того, просимо розглянути можливість розміщення відеороликів на площинах, передбачених законодавством для розміщення соціальної реклами.

Так більше людей зможуть дізнатись про можливість отримати безоплатну правову допомогу та захистити свої права.

З відеороликами можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1qtchCHTvUTlC323IoocZIRtiIw2aYavv7usp =share_link.

Матеріали інформаційної кампанії будуть публікуватися поступово на сторінках Міністерства юстиції України та системи надання безоплатної правової допомоги у соцмережах та надсилатимуться додатково.

Детальніше - за посиланням: https://legalaid.gov.ua/novyny/postrazhdali-vid- seksualnogo-nasylstva-pid-chas-vijny-ta-domashnogo-nasylstva-mozhut-otrymaty- bezoplatnu-pravovu-dopomogu-vid-derzhavy/.

Міністерство юстиції України

Переглядів 1360 Останнє редагування Середа, 07 червня 2023 17:54