Версія для друку
Вівторок, 12 березня 2024 15:28

Волинським ветеранам та членам їхніх сімей пропонують навчання

Міжнародне агентство професійних кваліфікацій розпочинає безоплатну навчальну програму за напрямом соціально-психологічного супроводу ветеранів війни та їхніх сімей.

Курс передбачає підвищення компетентності з таких питань:- нормативно-правові основи роботи помічника-консультанта ветеранів війни;- представництво інтересів ветерана та його сім’ї;- консультування з питань отримання медичної допомоги й реабілітування, соціальної адаптації, професійного відновлення та працевлаштування;- базові принципи надання першої психологічної допомоги;- удосконалення можливостей територіальної громади в задоволенні потреб ветеранів тощо.

Навчальний план курсів складає 24 години, розрахований на 2 тижні за графіком з урахуванням часових можливостей працюючих осіб.

Слухачі, які пройшли навчання та процедуру оцінювання, отримують сертифікат.

Навчання першої групи слухачів передбачається з 18 березня 2024 року.

Для участі у програмі заповніть анкету та надішліть її на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Додатково до листа-заявки приєднується сканкопія посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або посвідчення учасника бойових дій-члена родини претендента на навчання.

Переглядів 130