Версія для друку
Вівторок, 06 червня 2023 08:18

Шановні працівники засобів масової інформації, ветерани журналістської справи!

6 червня в Україні відзначається День журналіста – професійне свято журналістів, кореспондентів і репортерів, усіх, хто силою правдивого, переконливого слова, телевізійного і фотокадру  пише історію сучасності, розповідає про її творців, сприяє утвердженню принципів демократії, сміливо протистоїть злу.  

Журналіст – надзвичайно відповідальна та, навіть у мирний час, пов’язана з ризиком професія. А під час війни багато журналістів ризикують здоров’ям і життям, щоб показати світу правду про страшні злочини російських загарбників і героїчну боротьбу нашого народу, що відстоює право на свободу та незалежність. 

В умовах повномасштабної російської агресії українські журналісти незламно тримають інформаційний фронт. Вони, сміливо вирушають на передову, аби розповісти про героїзм українських захисників і захисниць, про страждання і втрати цивільного населення, зруйновані ворогом села й міста. У полі зору представників ЗМІ – щоденна оперативна інформація з усіх регіонів країни, яка живе, працює, на полі бою і в тилу потужно протистоїть російській орді. Разом із колегами по творчості журналісти Ковельщини невтомно надихають усіх нас єднати зусилля в загальнонародній боротьбі, непохитною державницькою позицією утверджують віру в Перемогу України.

Із Днем журналіста вас, дорогі друзі!

Творчого вам натхнення, нових здобутків у професійній діяльності, що стала вашим життєвим покликанням! Міцного здоров'я, благополуччя  вам і вашим родинам! Перемоги, миру і розквіту рідній Україні!

 

З повагою

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 205