Версія для друку
Середа, 31 травня 2023 08:14

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

Сердечно вітаємо Вас зі Святом останнього дзвоника. Для багатьох маленьких і юних наших земляків – це успішне подолання чергової вершини  в шкільному житті, а для випускників сьогоднішній день, як ніколи, хвилюючий, сповнений надій і переживань. Адже вони прощаються зі школою і вирушають в самостійне  життя у час, коли український народ в праведній битві з російським агресором виборює право жити і бути господарем на своїй землі.

Дорогі випускники, ви – майбутнє нашої прекрасної, непереможної, вільної держави, від вашої наполегливості, творчої енергії залежить ваш особистий успіх і розквіт рідної країни. Тож від душі зичимо  здійснити всі ваші мрії під мирним небом в незалежній Україні.

У цей день висловлюємо слова особливої вдячності творчим, відданим справі навчання і виховання молоді педагогічним працівникам Ковельщини, які у складних умовах воєнного стану професійно тримають освітній фронт, разом з вихованцями і батьківською громадськістю активно допомагають нашим Збройним Силам на шляху до Перемоги.

Щира подяка батькам, які впродовж навчального року зігрівали своїх дітей теплом сердець, уклін і шана батькам - героям, які на фронті захищають майбутнє нашого народу.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці з вірою у Перемогу!

 

З повагою

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 181