Версія для друку
Вівторок, 22 листопада 2022 13:52

«ВАРТО 2.0»: волинські ветерани можуть отримати кошти на розвиток власної справи

Ветерани, а також родини загиблих захисників і захисниць, можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи. Зокрема, Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів запустив програму фінансування ветеранського бізнесу «ВАРТО 2.0», повідомляє відділ у Волинській області Міністерства у справах ветеранів України.

Прийом заявок фінансування бізнесу на конкурсній основі триває до 26 листопада 2022 року.

Учасниками конкурсного відбору проєктів можуть бути:▪️ветерани та члени сімей загиблих, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;▪️юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих.

Подати заявку та докладніше прочитати про умови конкурсного відбору проєктів читайте на сайті фонду https://veteranfund.com.ua/contests/varto_2-0/.

Також запитання та уточнення щодо проєкту можна надсилати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. вказавши тему листа «Конкурс Проєктів», або телефонувати за номером +380963336833.

Слід зазначити, що перший конкурс фінансування ветеранського бізнесу «ВАРТО» тривав з 5 вересня по 5 жовтня 2022 року. Переможцями в області стали 30 проєктів ветеранів-підприємців, а також родичів полеглих захисників.

Переглядів 205