Версія для друку
П'ятниця, 28 жовтня 2022 19:27

В області будуть створені графіки відключень електроенергії для населення

Сьогодні, 28 жовтня 2022 року, начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко взяв участь в селекторній нараді під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка. На порядку денному – енергетична ситуація в країні.

Як зазначив Кирило Тимошенко, нестача потужностей енергосистеми це проблема усіх регіонів, а не лише декількох областей. Тому необхідно обмежити електроспоживання кожному українцю, щоб разом подолати ці труднощі.

«Загалом проаналізувавши стан енергомережі країни та кожного регіону за минулий тиждень, вирішили перейти на нові графіки відключень електроенергії для споживачів. Планують доводити величину обмежень електроспоживання до кожної області», – повідомив начальник Волинської ОВА у своєму телеграм-каналі.

Таким чином, будуть створені графіки планових вимкнень з часом, назвами населених пунктів й вулиць та доведені їх до жителів області. Попередньо, на Волині такі графіки будуть уже на початку наступного тижня. Слідкуйте за новинами, про них будемо інформувати додатково.

Слід зазначити, що у разі аварійної ситуації на об’єктах енергетичної інфраструктури аварійні відключення будуть застосовуватися, як і раніше.

Переглядів 220