Версія для друку
Неділя, 02 жовтня 2022 08:23

З Днем територіальної оборони

2 жовтня  в нашій державі відзначається День територіальної оборони. Сили територіальної оборони – окремий рід військ Збройних Сил України, підрозділи якого, спільно з добровольчими формуваннями територіальних громад, в умовах повномасштабної російської агресії підтвердили боєздатність, вмотивованість та професіоналізм, чітку взаємодію з підрозділами інших родів військ.  

Територіальна оборона сьогодні – це надійний, оснащений сучасним озброєнням щит, здатний захистити від ворога населені пункти та їх мешканців,  від найменшого села до  найбільшого міста. Переконані, що особовий склад сил територіальної оборони Ковельщини, у разі загрози готовий дати рішучу відсіч агресору, адже  серця тероборонівців сповнені любові до України, сміливості, відваги і бажання захищати рідну землю, свої родини, невід’ємне право жити і розбудовувати вільну, міцну, демократичну державу.

Висловлюємо вдячність всім, хто свідомо вступив до лав територіальної оборони, хто віддається сповна цій нелегкій і відповідальній службі, хто самовіддано вдень і вночі стоїть на варті миру, спокою і порядку у цей доленосний для нашого народу час.

Від щирого серця бажаємо нашим мужнім захисникам і захисницям, які служать в територіальній обороні, міцно тримати стрій, щоб в разі потреби, дати нищівну відповідь російським загарбникам.

Міцного Вам здоров’я,  перемоги і миру. Хай Всевишній береже усіх Вас, Ваші родини, наш народ і рідну Україну.

З повагою

Ольга Черен, начальник Ковельської військової адміністрації,

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 444