Версія для друку
П'ятниця, 23 вересня 2022 22:28

Спільна молитва за перемогу і мир

Спільна молитва за перемогу і мир

23 вересня 2022 року на Ковельщині відбувся молитовний сніданок, який об’єднав керівників районної влади, територіальних громад, депутатів місцевих рад, релігійних конфесій, військових капеланів, політичних сил, бізнесу та військовослужбовців.

Розпочався молитовний сніданок з хвилини мовчання. Присутні вшанували пам’ять усіх, хто в різні періоди історії України поклав своє життя за свободу рідної землі. Віддали шану, згадавши поіменно усіх земляків-воїнів, які загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави від російських загарбників.

Ніщо так не об’єднує людей, як спільна молитва. Представники духовенства разом із представниками влади, бізнесу та громади вознесли молитву до Всевишнього за перемогу і мир в Україні, за здоров'я наших захисників і їх родин, за та світле майбутнє українського народу.

До присутніх звернулись начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, Ковельський міський голова Ігор Чайка.

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен подякувала учасникам молитовного сніданку а також жителям кожної з громад краю за вагому підтримку підрозділів ЗСУ, турботу про внутрішньо переміщених осіб, допомогу співгромадянам, які перебувають в зоні бойових дій. «Ваші зусилля є запорукою нашої спільної перемоги над російським агресором» - зазначила очільниця району.

Учасники заходу мали змогу поспілкуватися й поділилитись думками щодо низки важливих тем.

Під час молитовного сніданку проводився благодійний збір коштів для потреб Збройних Сил України.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 311

Галерея зображень