Версія для друку
П'ятниця, 23 вересня 2022 11:57

Задля безпеки громадян!

22 вересня, щоб попередити пожежі та інші надзвичайні ситуації у житловому секторі, особливо в період зниження температур, працівники Ковельського районного управління спільно з соціальним працівником громади, провели відпрацювання з безпеки  життєдіяльності у селах Любитів, Воля Любитівська, Рокитниця та Ворона Колодяжненської сільської  ради.

Рятувальники особливу увагу звернули на дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі в осінньо-зимовий період, наголосили на безпеці різного виду опалення домівок, зокрема пічного та електроопалення.

Нагадали заходи безпеки під час експлуатації  електроприладів,  розповіли про першочергові дії при виникненні пожежі та інших надзвичайних ситуаціях, особливо в реаліях сьогодення, також наголосили на безпеці дітей, залишили листівки та іншу корисну друковану продукцію відповідної тематики, нагадали номери екстрених служб.

Наголосили на поведінці під час сигналу «Увага всім!», «Тривога!», та діях на вулиці  у випадку загрози, чи у разі виявлення вибухонебезпечного предмету.

Особлива увага рятувальників була звернена до осіб, багатодітних сімей, одинокопроживаючих,  та тих, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Також звернули увагу на безпеку екосистем, заборону випалювання сухої рослинності, пожнивних залишків, сміття, та адміністративній відповідальності за дані дії.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 243

Галерея зображень