Версія для друку
П'ятниця, 16 вересня 2022 15:49

Привітали рятівників Ковельщини

Сьогодні, 16 вересня 2022 року, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен та заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня рятівника, що відбулись у колективі Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області.

Начальник Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області  Володимир Войтанік щиро привітав колег з професійним святом та запевнив, що особовий склад районного управління готовий до виконання завдань за призначенням. Враховуючи реалії воєнного стану, рятувальники і надалі робитимуть все можливе задля порятунку людей, майна і природніх ресурсів краю.

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен сердечно подякувала рятівникам Ковельщини за високопрофесійне виконання службових обов’язків, мужність, гуманізм та високу громадянську свідомість. «Велика  шана усім, хто в доленосний час всенародної боротьби проти російського агресора з честю виконує відповідальну, часто пов’язану з ризиком місію рятівника, не шкодуючи сил, наближає нашу спільну перемогу. Міцного здоров’я, благополуччя в родинах, незгасної енергії, незборимої волі й стійкості духу  у справі служіння державі та українському народу бажаю усім, хто обрав цю відповідальну, суспільно значиму професію» – зазначила Ольга Черен.

За зразкову бездоганну службу в лавах ДСНС України, вагомий особистий внесок у справу цивільного захисту  населення, непохитну віру в перемогу України над російським агресором та з нагоди професійного свята  кращих рятівників Ковельщини нагороджено Почесною грамотою Ковельської районної військової адміністрації та Ковельської районної ради.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 371

Галерея зображень