Версія для друку
Середа, 07 вересня 2022 16:16

Уклін Вам, матері-героїні Ковельщини!

Мама, матуся… Як багато значать у житті кожної людини  слова, які ми промовляємо вперше у своєму житті. У них – ніжність, ласка і турбота найдорожчих людей, які не лише подарували нам життя, а й довіку залишаються світочами безмежної материнської любові. Можна лише уявити, якими люблячими і жертовними є серця берегинь багатодітних родин, що народили, виховали, створили гідні умови для усебічного розвитку для п’ятьох і більше дітей. Цими днями матерів-героїнь вшановували на Ковельщині.

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен разом з головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком, Любомльським міським головою Романом Ющуком вручили посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» та нагрудні знаки багатодітним матерям з Любомльської громади, які удостоєні цього високого звання відповідно до Указу Президента України № 655/2021   від  14.12.2021 року. Ольга Миколаївна сердечно подякувала славним жінкам  за самовідданість і любов до дітей, зразкове виховання гідних синів і доньок, майбутніх будівничих України, побажала родинного благополуччя, перемоги та миру  нашому народу.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Галина Коляда, заступник голови районної державної адміністрації Роман Кульцман спільно з керівниками органів місцевого самоврядування  вручили посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» та нагрудні знаки багатодітним матерям Смідинської, Велицької, Дубівської, Ратнівської, Заболоттівської, Самарівської територіальних громад. Усі зустрічі були сповнені тепла, щирого спілкування, турботи про майбутнє дітей та рідної України, яка для кожного з нас, як матір – єдина.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 457

Галерея зображень