Версія для друку
Вівторок, 16 серпня 2022 10:40

Рятувальники вкотре провели відпрацювання серед громадян району

16 серпня працівники Ковельського районного управління та 11 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області провели відпрацювання у житловому секторі сіл Прип'ять, Плоске, Віллиця та Кропивники, Шацької територіальної громади.

Рятувальники особливу увагу звернули на дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі, у побуті,  під час відпочинку у рекреаційних зонах, екосистемах та на водоймах району. Нагадали заходи безпеки під час експлуатації  електроприладів та правила поведінки під час грози.  

Розповіли про першочергові дії при виникненні пожежі та інших надзвичайних ситуаціях, також наголосили на безпеці дітей під час літніх канікул та безпеці збору нового врожаю.

Рятувальники нагадали номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі чи надзвичайної ситуації, в реаліях сьогодення.

Наголосили на поведінці під час сигналу «Увага всім!», «Тривога!», та діях на вулиці  у випадку загрози, чи у разі виявлення вибухонебезпечного предмету.

Також звернули увагу на заборону випалювання сухої рослинності, сміття, пожнивних залишків, та адміністративній відповідальності за дані дії.

Особлива увага рятувальників була звернена до осіб, багатодітних сімей, одинокопроживаючих,  та тих, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 257

Галерея зображень