Версія для друку
Середа, 27 липня 2022 17:30

Рятувальники вкотре провели відпрацювання серед громадян району

27 липня працівники Ковельського районного управління та державних пожежно-рятувальних частин 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області провели відпрацювання у житловому секторі сіл Кричевичі, Ломачанка та Черемошне Колодяжненської територіальної громади, поряд з цим було проведено профілактичний рейд  у місцях збору врожаю Шацької територіальної громади.

Рятувальники особливу увагу звернули на дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі, у побуті,  під час відпочинку у рекреаційних зонах, екосистемах та на водоймах району. Нагадали заходи безпеки під час експлуатації  електроприладів та правила поведінки під час грози.  

Розповіли про першочергові дії при виникненні пожежі та інших надзвичайних ситуаціях, також наголосили на безпеці дітей під час літніх канікул.

         Наголосили на дотриманні протипожежних вимог під час жнивної кампанії, про обережність при використанні відкритого вогню, а також щодо заборони спалювання стерні та післяжнивних залишків на полях, звернули увагу на  адміністративній відповідальності за дані дії. Натомість рекомендували переорювати угіддя, що сприятиме збагаченню грунтів.

Рятувальники нагадали номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі чи надзвичайної ситуації, в реаліях сьогодення.

Наголосили на поведінці під час сигналу «Увага всім!», «Тривога!», та діях на вулиці  у випадку загрози, чи у разі виявлення вибухонебезпечного предмету.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 329

Галерея зображень