Версія для друку
Вівторок, 21 червня 2022 17:04

Пізнавальний захід про безпеку для підростаючого покоління

21 червня рятувальники Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області взяли участь у пізнавальному заході для учасників «Лісівничої школи безпеки»,  який було організовано Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. Захід проводився в одній з рекреаційних зон Ковельського району «Лісовичок» та був  направлений на навчання підростаючої молоді основам безпеки життєдіяльності.  

Рятувальники розповіли основні правила безпеки життєдіяльності, говорили про небезпеку використання відкритого вогню в лісі та основи безпечного відпочинку на водоймах влітку,  нагадали правила  поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я, повідомили номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі чи надзвичайної ситуації, в реаліях сьогодення.

Також нагадали на  забороні використання небезпечної піротехніки та дії при виявленні вибухонебезпечних предметів, зокрема рятувальниками було продемонстровано деякі недіючі боєприпаси минулих воєн.

Наголосили на поведінці під час сигналу «Увага всім!», «Тривога!», та діях на вулиці  у випадку загрози.

В свою чергу, організатори заходу підкреслили, що проведення таких практично-пізнавальних заходів дозволяє поглибити свої знання з питань безпеки життєдіяльності, зацікавити дітей, та сприяє їх розвитку.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області

Переглядів 325

Галерея зображень