Версія для друку
Неділя, 19 червня 2022 09:08

Шановні медичні працівники Ковельщини — лікарі, фельдшери, медичні сестри, ветерани охорони здоров’я!

Шановні медичні працівники Ковельщини — лікарі, фельдшери, медичні сестри, ветерани охорони здоров’я! Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем медичного працівника!

Важко переоцінити зусилля представників однієї із найгуманніших, найпотрібніших людству професії. У час великих випробувань, коли народ України в двобої з російським агресором виборює своє право жити в незалежній цивілізованій країні, медичні працівники на фронті й у тилу самовіддано виконують професійний обов’язок.

Честь і хвала усім Вам за безмежну відданість клятві Гіппократа, професійність і чуйність до людського болю й страждань, за готовність будь-якої миті дня і ночі прийти на допомогу недужим і пораненим, задля порятунку яких не шкодуєте власних сил, здоров’я і навіть життя. Уклін всім, хто приймає в свої обійми новонароджених малюків, хто піклується про земляків з особливими потребами, зігріваючи теплом своєї душі, даруючи надію, зміцнюючи віру в людяність і добро.

Прийміть сердечну подяку за Вашу подвижницьку працю, безмежне милосердя, за врятовані життя та здоров’я тисяч наших краян. Ваші професійність та жертовність гідні високого визнання держави та суспільства.

Бажаємо Вам, шановні працівники медичної галузі, миру в рідній вільній і квітучій Україні, міцного здоров’я, родинного благополуччя, нових професійних здобутків. Нехай здійснюються усі Ваші мрії і задуми, а сімейне щастя, радість та удача будуть незмінними супутниками у житті.

 

З повагою,

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації

В’ячеслав Шворак,  голова Ковельської районної ради

Переглядів 281