Версія для друку
Середа, 15 червня 2022 12:30

Волинян запрошують взяти участь у вебінарі «Як діяти, коли..»

16 червня о 14:00 відбудеться 5-й прямий ефір серії інформаційних вебінарів «Як діяти, коли..».  Під час ефіру розглянуть: Емоційне вигорання;Ознаки та стадії вигорання: фізичні, емоційні, когнітивні;Допомога при вигоранні: сенси, ресурси, вправи;Превенція. Чи можливо працювати без вигорання?

Спікер – Альона Лук’янчук, клінічний психолог та психотерапевт із понад 15-річним досвідом. Зареєстрований член Коледжу психології.

Трансляція відбудеться на:

каналі Академії НСЗУ https://youtu.be/rMRyjv2Zi3cплатформі Zoom https://bit.ly/3MgBki1сторінці Facebook https://fb.me/e/4oBIYrSv6

Під час блоку «запитання-відповідь» перевага буде надаватись учасникам, які переглядатимуть ефір на платформі Zoom.

Слід зазначити, що у відповідь на лікарські потреби, спричинені війною, НСЗУ та  Академія НСЗУ у партнерстві з Проектом @USAID Ukraine «Підтримка реформи охорони здоров’я» та за підтримки #МОЗ проводить серію інформаційних онлайн ефірів з експертами «Як діяти, коли..».

Слідкуйте за анонсами інформаційних вебінарів «Як діяти, коли..». Підписуйтесь на Youtube канал Академії НСЗУ https://bit.ly/3a4sPco , щоб приєднатися до прямого ефіру та переглянути вебінари, які вже відбулися.

Переглядів 307