Версія для друку
Неділя, 22 травня 2022 15:51

22 травня – восьма річниця трагедії під Волновахою

22 травня 2022 року минає восьма річниця великої трагедії під Волновахою, в результаті нападу, в бою загинуло 18 військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України, ще близько 30-ти були поранені. Для участі в антитерористичній операції з цієї  бригади на схід відрядили солдатів строкової служби та мобілізованих, більшість з яких призивалися до війська з Волині.  Озброєні бойовики о 4:30 ранку обстріляли блокпост українських бійців біля міста Волноваха, що на Донеччині.

Тож у цей травневий день вшановують пам’ять захисників, які ціною свого життя відстоювали незалежність та територіальну цілісність України.

Сьогодні, у річницю трагедії, Ковельський міський голова Ігор Чайка, перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, голова районної ради В’ячеслав Шворак поклали квіти до Стели пам’яті  землякам –  загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за нашу неньку Україну, а священики Православної церкви України відслужили панахиду.

Вічна пам’ять захисникам України!

Слава героям України!

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Переглядів 1875

Галерея зображень