Версія для друку
Четвер, 12 травня 2022 10:37

Ковельщину відвідав митрополит Вінницький і Барський Симеон

11 травня 2022 року, в рамках робочої поїздки на Волинь, Ковельщину відвідав добре відомий і шанований вірянами краю митрополит Вінницький і Барський Симеон.

Його високопреосвященство зустрівся з  головою Ковельської районної військової адміністрації Ольгою Черен, заступником голови Ковельської районної ради Андрієм Броїлом, Ковельським міським головою Ігорем Чайкою, представниками місцевого духовенства Православної церкви України.

У ході зустрічі її учасники обговорили   актуальні питання взаємодії  усіх гілок влади, громадськості і духовенства задля здобуття перемоги над російським агресором: підтримки Збройних Сил України, цивільного населення, що потерпає від війни, внутрішньо переміщених осіб, біженців, родин загиблих військовослужбовців. Наголошувалось на важливості національного і духовного єднання  українців у доленосний для нашої держави час. На завершення зустрічі митрополит Симеон подарував керівникам Ковельщини ікони, закликаючи Боже благословіння для  воїнства, влади і українського народу у боротьбі з російськими загарбниками.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та взаємодії

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 429

Галерея зображень