Версія для друку
Неділя, 08 травня 2022 09:45

Дорогі наші матері! 

Традиційно, в кожну другу неділю квітучого травня, українські родини відзначають День Матері. 

Споконвіку жінка-мати в Україні символізує берегиню сімейного добробуту й тепла, затишку та гармонії. Саме від матері залежить виховання дітей, їхнє щастя та майбутнє. Мама відіграє величезну роль у житті кожної людини і держави, бо саме вона прищеплює любов до рідної землі, до національних традицій, мови. 

Висловлюємо щиру вдячність Вам, дорогі матері, чиї сини, доньки, онуки і чоловіки сьогодні мужньо боронять нашу землю від російського агресора. 

Низько вклоняємося і розділяємо біль втрати матерів, рідні яких загинули, відстоюючи мир та незалежність України. Пошана всім матерям, які зі зброєю в руках, подвижницькою працею наближають перемогу над ворогом.

Визнання і подяка багатодітним матерям та жінкам, які стали люблячими неньками для дітей-сиріт, дітей з особливими потребами. Турбота про Вас завжди залишатиметься святим обов’язком держави. 

Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом для Ваших дітей та неньки України. А Господь, по Ваших молитвах, благословить наш народ на перемогу. 

Від щирого серця вітаємо всіх матерів зі святом! Бажаємо Вам і Вашим дітям миру, щастя і добра у вільній квітучій Україні. 

 

З повагою, 

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації 

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 453