Версія для друку
Понеділок, 02 травня 2022 13:08

Держприкордонслужба запровадила окрему телефонну лінію для родичів прикордонників, які тривалий час не виходять на зв'язок

Держприкордонслужба України запровадила окрему телефонну лінію для родичів тих прикордонників, які тривалий час не виходять на зв'язок. У перший день на лінію 0800505063 зателефонувало 120 родичів прикордонників.

Запити на інформацію щодо своїх близьких прикордонників можна також відправляти на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Для направлення запиту щодо прикордонника, який є близьким родичем і тривало не виходить на зв'язок, обов’язково вказуйте наступну інформацію: ваш контактний номер телефону, прізвище, ім’я, по батькові, місце служби прикордонника, ступінь родинного споріднення з ним (син/донька, чоловік/дружина тощо). Просимо врахувати, що кібербезпека може блокувати надходження деяких електронних листів, зокрема тих, які надсилають з домену *.ru. 

Лінія 0800505063 працює щоденно з 9.00 до 16.00. За цим номером повнолітні близькі прикордонників зможуть залишити запит чи все гаразд з їхнім родичем. Після вивчення обставин їм нададуть необхідну інформацію та, за необхідності, консультаційну допомогу.

Просимо громадян поважати хвилювання родичів, які втратили зв'язок зі своїми близькими прикордонниками й не перевантажувати лінію сторонніми запитаннями.

Просимо також врахувати, що за номером 0800505063  не надається консультація щодо перетинання кордону тощо. Усі дзвінки на вказаний телефон з мережі фіксованого зв’язку та для абонентів операторів мобільного зв’язку на території України безкоштовні.

Переглядів 439