Версія для друку
Неділя, 24 квітня 2022 07:04

Сердечно вітаємо духовенство, усіх жителів Ковельщини зі Світлим Христовим Воскресінням!

Пасха Господня – свято над святами, яке впродовж тисячоліть дарує християнам віру і надію в перемогу життя над смертю, добра над злом, світла над темрявою. А всеперемагаюча любов Воскреслого заради спасіння людства Сина Божого  у час великих випробувань додає духовної наснаги та єдності українцям у спільній праведній боротьбі із російським агресором за право жити в мирі, ростити дітей, будувати Українську державу і славити Всевишнього на нашій дарованій Богом рідній землі.

         Низький уклін землякам, які самовіддано захищають Україну на фронті. Слова вдячності всій громаді Ковельщини за потужну матеріальну і молитовну підтримку Збройних Сил України, допомогу мирним жителям, які через війну зазнали втрат і страждань. Ваша мужність і бойова звитяга, невтомна праця, милосердя і добро – вагомий внесок у наближення омріяної перемоги над ворогом.

         Тож нехай Великдень об’єднає усіх нас у щирій молитві за мир і спокій в державі, наповнить серця вдячністю до співвітчизників, які боронять країну від агресора з непохитною вірою, що з нами Бог, а Україна воскресне.

         Хай наші пасхальні вітання долинуть до мільйонів людей доброї волі з різних куточків Європи і світу, які підтримують наш народ в боротьбі за свободу.

         У цей воістину великий день Від душі зичимо, щоб Воскреслий Син Божий благословив українських воїнів і усіх нас здобути перемогу над супостатом, відбудувати зруйновані міста і села, щоб під мирним небом квітнула в віках наша рідна, Богом бережена Україна.

Воістину Христос Воскрес!

З повагою

Ольга Черен, начальник

Ковельської районної військової адміністрації

       

                                                       

    В’ячеслав Шворак, голова Ковельської 

    районної ради

Переглядів 445