Версія для друку
Вівторок, 22 лютого 2022 17:40

Молодь&влада - сильна громада

Голова Ковельської районної державної адміністрації  Ольга Черен, 22 лютого 2022 року, взяла участь у першій робочій зустрічі по реалізації проєкту «Молодь&влада - сильна громада» на території Вишнівської територіальної громади.

Проєкт «Молодь&влада – сильна громада» реалізовується в рамках ініціативи «Посилення адвокаційних спроможностей громадського сектору Волині для запровадження сталих демократичних принципів формування та реалізації місцевої політики», що реалізовує Волинський Інститут Права за підтримки Національного фонду на  підтримку демократії (NED).

В ході зустрічі разом з головою Вишнівської сільської ради Віктором Сущиком, головою ГО «Велика ідея» Людмилою Зубарєвою, представниками КУ "Центр ПРПП", відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності,  місцевої ГО «Наша файна громада», координаторами напрямку по розвитку молоді від ГО «Велика ідея» було обговорено план та перспективи реалізації даного проекту.

На даний час Вишнівська сільська рада уже активно працює над процесом створення Молодіжної ради, яка об’єднає найактивніших представників різних населених пунктів цієї територіальної громади. Зокрема, вже утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради, а також отримано значну підтримку експертів зі створення молодіжних рад та громадської організації «Велика ідея» у цьому питанні. Упродовж наступних двох місяців плануються напрацювати усі необхідні документи для ефективної роботи молодіжної ради у Вишнівській територіальній громаді та проведення тематичного навчання для місцевої молоді і влади. 

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 272