Версія для друку
Середа, 16 лютого 2022 17:11

Почесні звання, медалі, ордени та подяки: волинян відзначили за сумлінну працю

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив заслужені відзнаки працівникам освіти, медицини, сільського господарства, будівельної, соціальної та спортивної сфер, а також представникам волонтерського руху й місцевого самоврядування Волині.

Відтак, Указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України» директорові відокремленого структурного підрозділу  «Ковельський промислово-економічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету» Тетяні Селівончик.

Указом Президента України за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність присвоєно почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» голові Волинської обласної організації Асоціації джиу-джитсу України Ігорю Юхименку.

Указом Президента України за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну благодійну і гуманістичну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагороджено медаллю «За врятоване життя» волонтера громадської організації «Ковельське об'єднання ветеранів АТО/ООС», лікаря-стоматолога Сергія Приходька.

За вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня:

– Юрія Кондратовича, начальника управління економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради;

– Віктора Пася, Камінь-Каширського міського голову.

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зміцнення міжнародного авторитету України, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Соборності України присвоєно почесні звання:

– «Заслужений донор України» – Юрію Бузану, донорові, м. Ківерці;

– «Заслужений лікар України» – Ірині Горавській, генеральному директорові комунального підприємства «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради;

– «Заслужений працівник соціальної сфери України» – Оксані Гобод, т.в.о. директора департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації;

– «Заслужений працівник сільського господарства України» – Петру Якимовичу, головному агрономові фермерського господарства «Перлина Турії»;

– «Заслужений будівельник України» – Анатолію Буську, директорові товариства «ДОФ Арбо».

Окрім того, подяку Прем’єр-міністра України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу, сумлінну працю, високий професіоналізм отримала голова фермерського господарства «Пан  Продукт», що у Володимир-Волинському районі Мирослава Чайковська.

«Вітаю усіх із заслуженими нагородами та званнями. Бажаю вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя та миру. Сподіваюся, що ви й надалі працюватимете на благо Волині та України і тим самим розвиватимете наш край», – зазначив Юрій Погуляйко.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Previous

Next

Переглядів 470