Версія для друку
Вівторок, 15 лютого 2022 15:50

На Ковельщині вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні 15 лютого 2022 рокку в м.Ковель відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Участь у заході взяли перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації  Галина Коляда, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, Ковельський  міський голова Ігор Чайка, воїни-афганці Ковельщини.

Звертаючись до ветеранів, представники районної влади подякували воїнам-інтернаціоналістам за патріотизм, самопожертву та вірність військовій присязі.

«Вас, ще зовсім молодих людей, держава покликала виконувати свій військовий обов’язок. У «гарячих» точках кожен з вас особисто відчув ціну війни на собі, біль від втрати побратимів і друзів у тих страшних подіях. На жаль, і сьогодні вам знову доводиться відстоювати суверенність та недоторканість кордонів», – наголосила посадовиця Галина Коляда, та додала, що воїни-інтернаціоналісти є гарним прикладом для молодого покоління, як треба воювати і любити свою рідну землю.

Біля меморіальної стели воїнів - інтернаціоналістів представники духовенства  відслужили панахиду за загиблими учасниками бойових дій в Афганістані та на території інших держав.

Учасники заходу поклали квіти до підніжжя стели та вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув в чужих країнах, виконуючи інтернаціональний обов’язок та тих, хто поліг на сході нашої держави. 

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 427

Галерея зображень