Версія для друку
Вівторок, 15 лютого 2022 09:56

Звернення з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. З цієї нагоди засвідчуємо повагу жителям Ковельщини, які у різні часи виконували військовий обов’язок в інших країнах світу, брали участь у миротворчих місіях, збройних конфліктах.

Трагічною сторінкою для тисяч наших співвітчизників стала участь у бойових діях в Афганістані, у складі обмеженого контингенту радянських військ. Ця війна і досі залишається незагойною раною для тисяч українських родин, які втратили своїх рідних.

Сьогодні ми з глибоким сумом згадуємо усіх, хто загинув у цьому та інших військових конфліктах й назавжди залишився для нащадків взірцем вірності військовій присязі, мужності та героїзму.

Слова вдячності і шани висловлюємо воїнам-інтернаціоналістам Ковельщини, які попри те, що пройшли через неймовірні випробування, зазнали поранень, втрат бойових побратимів, зуміли стати гідними будівничими Української держави, захисниками її територіальної цілісності і суверенітету.

Переконані, що Ваш військовий і трудовий досвід, професіоналізм, високі моральні якості, свідома громадянська позиція й надалі слугуватимуть українському суспільству задля утвердження миру, соціально-економічного зростання рідного краю і України.

Від щирого серця бажаємо  Вам і Вашим родинам миру, міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя,  щастя і добра.

 

З повагою

Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 697