Версія для друку
Четвер, 03 лютого 2022 09:53

Вітання з Днем народження голові Ковельської райдержадміністрації Ользі Черен від колективу

Золотий ювілей мудрості, зрілості, вдосконалення та самодостатності 3 лютого відзначає голова Ковельської районної державної  адміністрації  ЧЕРЕН Ольга Миколаївна.

За роком рік  життя невпинно лине, дарує лютий неповторний час, у цю прекрасну і святкову днину вітання щирі Ви прийміть від нас. Хай доля шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг.

Шановна Ольго Миколаївно! Ми високо цінуємо Вашу доброзичливість, відповідальність, компетентність, працелюбність, життєву мудрість, досвідченість та лідерські якості. Разом з тим, Ви завжди залишаєтеся ніжною і чарівною жінкою, а Ваша доброта завжди зігріває наш дружний колектив і наповнює його яскравими емоціями.

Ювілей – це не просто свято, це Ваші здобутки у житті, тож нехай їх ще буде дуже багато. Бажаємо Вам невичерпної енергії, родинного благополуччя, квітучої краси, душевного комфорту, великого успіху, поваги від колег, друзів та рідних!

Нехай у Ваших задумах завжди панує мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, у серці – тепло від людської вдячності, а роки залишають тільки радісні спогади.

 

З повагою та найкращими побажаннями

колектив Ковельської районної державної адміністрації

Переглядів 668