Версія для друку
Понеділок, 31 січня 2022 17:59

З робочою поїздкою у Поворській громаді перебував заступник голови райдержадміністрації

31 січня 2022 року  міжвідомча робоча група з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району на чолі з заступником голови райдержадміністрації Дмитром Красносельським провели виїзну рейдову перевірку роботи лісопильних об’єктів на території Поворської територіальної громади.

У ході моніторингу перевірено дозвільні документи, документи на сировину, дотримання трудового законодавства тощо. Власників пилорам поінформовано про легалізацію роботи найманих працівників відповідно до законодавства про працю та дотримання правил з охорони праці. Також доведено до відома та роз’яснено норми податкового та трудового законодавства. Заступник голови райдержадміністрації Дмитро Красносельський наголосив, що підприємницьку діяльність необхідно здійснювати у порядку, встановленому законодавством.

Цього ж дня заступник голови райдержадміністрації Дмитро Красносельський, заступник голови районної ради Андрій Броїло ознайомилися з роботою пункту екстреної медичної допомоги с. Поворськ та проінспектували пункт щеплення, поспілкувалися з медичними працівниками та відвідувачами, перевірили забезпечення вакцинами, умовами та технічними можливостями місць масової вакцинації.

- З огляду на зростання в Україні показників захворюваності на COVID-19 важливо продовжувати активну кампанію з вакцинації населення, адже у щеплених громадян спостерігається легший перебіг хвороби. Нині отримати належний захист від коронавірусної інфекції може кожен охочий, варто лише прийти до пункту вакцинації з паспортом, – наголосив Дмитро Красносельський. – Ми ж створюємо всі умови, щоб люди знали, куди прийти, що саме в їхньому населеному пункті є можливість вакцинуватися.

 Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 363

Галерея зображень