Версія для друку
Середа, 12 січня 2022 08:18

Голова райдержадміністрації здійснила робочу поїздку у селище Стара Вижівка

Голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен спільно з головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком з робочою поїздкою  перебували у Старовижівській територіальній громаді.

   В ході робочого візиту очільники районної влади Ковельського району зустрілися з директором Старовижівського професійного ліцею Хлапуком Анатолієм Віталійовичем.

Директор ліцею ознайомив посадовців з напрямками  роботи педагогічного колективу, за якими успішно здійснюється підготовка фахівців для різних галузей. В закладі на даний час у 14 групах навчається 407 студентів, які освоюють професії електромонтера з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварника, кухаря, кондитера, тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, маляра, штукатура, слюсаря з ремонту автомобілів.

Анатолій Віталійович зазначив, що Старовижівський професійний ліцей – це доступність і перспективність середньо-спеціальної освіти, рівень знань та практичних навиків, гарантія впевненого старту в житті, так як всі професії затребувані на ринку праці. Директор ліцею провів екскурсію по  аудиторіях, в  яких проведено сучасні ремонти власними силами викладачів та студентів, а також оглянули майстерні, які оснащені усім необхідним обладнанням для здобуття  практичних навиків.

Також ознайомилися з умови проживання студентів  в гуртожитку ліцею, розміщеному на території навчального закладу і розрахованому на 450 місць, система проживання в якому – блочна, кімнати на 2-3 місця.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 473

Галерея зображень