Версія для друку
Середа, 01 грудня 2021 13:01

Органи прокуратури в незалежній Україні є надійною опорою держави

Вітання голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка з Днем працівників прокуратури

Щороку у перший день зими своє професійне свято відзначають ті, чиє покликання – стояти на сторожі закону, захищати права та інтереси громадян країни.

Формування правової системи і певних функцій прокуратури почалося ще у глибоку давнину, однак, новий етап розвитку вітчизняної прокуратури розпочався з моменту проголошення суверенної і незалежної України. Сьогодні органи прокуратури в Україні є надійною опорою держави і твердо відстоюють принципи законності та правопорядку, а професія прокурора – одна з найважливіших у системі правоохоронних органів.

Сьогодні серед пріоритетних напрямів роботи прокуратури Волині – здійснення нагляду за дотриманням законності у всіх сферах життя, боротьба зі злочинністю та корупцією, підвищення рівня правової культури населення. Від рішень прокурорів залежить доля багатьох людей.

Завдяки високому професіоналізму, компетентності та відповідальності представників прокурорського корпусу в області успішно вирішуються найскладніші завдання щодо захисту законних інтересів особистості, суспільства та держави.

Ви постійно утверджуєте своє призначення у забезпеченні верховенства закону та зміцненні правопорядку, сприяєте розвитку громадянського суспільства та правової держави.

З нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури, щиро вітаю працівників та ветеранів прокуратури Волині.

Бажаю успіхів у професійній діяльності, неухильного дотримання законодавчих і моральних принципів у важливій справі захисту прав людини і підвищення авторитету права в Україні.

Здоров'я, щастя, миру і добра вам і вашим родинам.

З повагою голова облдержадміністрації

Юрій Погуляйко

Переглядів 466