Версія для друку
Вівторок, 30 листопада 2021 16:28

В Ковельському районі проводяться перевірки дотримання карантинних обмежень

В Ковельському районі проводяться перевірки дотримання карантинних обмежень у закладах харчування, торгівлі, освіти, громадському транспорті тощо.

Волинська область перебуває у «червоній зоні» епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У зв’язку з цим, у регіоні діють посилені карантинні вимоги.

З початку входження до «червоної» карантинної зони було проведено профілактичну роботу серед суб’єктів господарювання та населення району з метою попередження правопорушення у сфері запобігання поширенню хвороби.

30 листопада 2021 року на території Ковельської, Турійської територіальних громад робочою групою з питань проведення моніторингу здійснено перевірку магазинів «Копійочка», «Орхідея», продовольчому магазині, кафе «Автомістечко».

Окрему увагу члени моніторингової групи звернули на дотримання протиепідемічних вимог, зокрема, маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів з дезінфекції. Відтак, надані певні рекомендації щодо розміщення дезінфікуючих засобів в доступних для покупців місцях,  а також поновлення тимчасового маркування дотримання дистанції між відвідувачами 1,5 м.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 433

Галерея зображень