Версія для друку
Четвер, 25 листопада 2021 10:16

Шацька територіальна громада: об’єкти програми Президента України «Велике будівництво»

Голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен спільно з головою Ковельської  районної  ради В’ячеславом Швораком, 24 листопада  2021 року, в ході робочої поїздки до Шацької громади проінспектували об’єкти програми Президента України «Велике будівництво».

Керівники району оглянули завершувальні внутрішні та зовнішні ремонтні роботи будівництва школи у селі Піща Ковельського району, будівництво якої розпочалося у 2019 році, а у 2020 – проект був включений у програму Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Навчальний заклад у Піщі розрахований на 200 учнівських місць.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить понад 56 млн гривень. У цьому році на зведення школи передбачені 28 млн гривень, з яких кошти державного бюджету – понад 25 млн гривень та кошти місцевих бюджетів – близько 3 млн гривень.

Також, посадовці у с. Світязь ознайомились з ходом проведення робіт будівництва об’єкту «Великого будівництва» - мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого табору «Гарт», який включатиме спорудження спортзалу, облаштування систем опалення і вентиляції, закупівлю та монтаж технологічного обладнання, зведення господарського корпусу, прокладання водопроводу та каналізації, монтаж силового електрообладнання, забезпечення електроосвітлення, улаштування пожежної сигналізації, телефонізацію, придбання та монтаж ліфтового обладнання, меблів.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 383

Галерея зображень