Версія для друку
Вівторок, 23 листопада 2021 16:28

Роз’яснювальна інформаційна робота щодо дотримання карантинних вимог в «червоній» зоні.

23 листопада 2021 року заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман  здійснив робочий візит до Центру масової вакцинації у місті Ковелі,  Луківського пункту щеплень. Метою візиту стала перевірка функціонування Центру щеплень та пункту масової вакцинації населення та  надання допомоги в генеруванні «COVID»-сертифікату через команду підтримки “Дія”.

Заступник голови райдержадміністрації відзначив, що для проходження вакцинації створені максимально комфортні умови, аби не було довгих черг та скупчення.

Приміщення облаштовані місцями для сидіння, як для тих, хто чекає на щеплення, так і для тих, хто його отримав і знаходиться під наглядом чергових лікарів.

Для швидкого проходження електронної реєстрації працює кілька фахівців, також облаштовані кабінети, де відбувається вакцинування.

У центрі масової вакцинації працюють два фахівці команди підтримки «Дії». Зокрема, до їх функцій входить: розповісти громадянам про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання, проконсультувати або допомогти подати заявку на отримання «СOVID»-сертифіката, підказати, куди звернутись і які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався в додаток тощо.

Цього ж дня заступники голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, Дмитро Красносельський здійснили перевірку роботи закладу торгівлі,  Ощадбаннку в умовах червоного рівня епіднебезпеки на території Голобської, Ковельської територіальних громад.

В першу чергу, під час перевірки магазину «Точка» в смт Голоби, Ощадбанку м. Ковель, було звернуто увагу на наявність інформаційних повідомлень про обмежувальні заходи, антисептичних засобів захисту та наявність у працівників COVID-сертифікатів чи інших необхідних документів для роботи у «червоній» зоні.

За результатами обстеження порушень вимог обмежувальних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання не виявлено. Крім того, була проведена роз’яснювальна інформаційна робота щодо дотримання карантинних вимог в «червоній» зоні.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 358

Галерея зображень