Версія для друку
Середа, 17 листопада 2021 16:26

На Ковельщині продовжують перевіряти, як у громадах дотримуються карантинних норм в умовах «червоної» зони.

Спеціальні мобільні групи з контролю за дотриманням карантинних обмежень на території Ковельського району перевіряють заклади харчування, магазини, транспорт та інші суб’єкти на дотримання карантину у «червоній зоні». До складу робочих груп увійшли представники поліції, Держпродспоживслужби, ГФ «Охорона порядку» та Ковельської райдержадміністрації.

Сьогодні, 17 листопада 2021 року, заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, представники мобільної групи перевірили дотримання карантинних вимог в закладах торгівлі: супермаркет АТБ, магазини: «Антрекот», «Київстар», «Бульбашка», «Зелений Гай»,  АЗК ОККО, магазин«Shop», що розташовані на території Ковельської, Любомльської, Вишнівської територіальних громад.

Особливу увагу було зосереджено на наявності сертифікатів про вакцинацію або на наявності негативних ПЛР-тестів, наявності засобів індивідуального захисту та контейнерів для їх збору після використання, дотримання соціальної дистанції покупцями, наявності антисептиків тощо.

Проблем із сертифікатами в працівників і відвідувачів торговельних закладів також не було. Щоправда, не всі підвантажили документ у застосунок «Дія».

Перевіряючими надано консультаційні роз'яснення.

Рейди здійснюються по всій території Ковельського району. Переважно перевіряються маршрутний автотранспорт та заклади торгівлі. За результатами перевірок складаються протоколи та проводиться роз’яснювальна робота.

Варто нагадати, що вакцинація та дотримання карантинних обмежень – єдиний спосіб зупинити пандемію.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 373

Галерея зображень