Версія для друку
Четвер, 14 жовтня 2021 08:42

Дорогі захисники і захисниці України, шановні мешканці Ковельщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свят, які відзначаємо 14 жовтня – Дня захисників і захисниць України, 79-ї річниці створення Української Повстанської Армії, Дня Українського козацтва та християнського свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята символізують духовну силу, мужність, спадкоємність поколінь захисників рідної Вітчизни.

Висловлюємо слова подяки  і шани учасникам операції Об’єднаних сил та антитерористичної операції, військовослужбовцям Збройних Сил України, добровольцям, волонтерам, які захищають суверенітет та територіальну цілісність України, ветеранам Другої світової війни, учасникам національно-визвольних змагань, воїнам запасу. Низький уклін усім, хто в той чи інший час віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої країни, її мирного сьогодення і майбуття.

Зі скорботою в серцях схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто пожертвував життям заради Батьківщини, рідного народу. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих Героїв. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про всіх, хто зазнав бойових поранень, фізичних і моральних травм та потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги.

Любі жителі району! Шануймо своє героїчне минуле, робімо висновки із трагічних сторінок нашої спільної історії, а найголовніше – дбаймо про майбутнє, виховуючи дітей у дусі патріотизму, взаємоповаги, високих культурних та духовних цінностей. Зі святом усіх вас! Мирного і ясного неба, життєвих благ та всіляких гараздів, міцного здоров’я, успіхів в хороших починаннях! Перемоги в неоголошеній війні та здоров’я захисникам України! Слава Україні! Слава її героям!

З повагою,

Ольга ЧЕРЕН, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав ШВОРАК, голова Ковельської районної ради.

Переглядів 397