Версія для друку
Вівторок, 05 жовтня 2021 17:36

Відбулося засідання конкурсного комітету

Сьогодні, 5 жовтня 2021 року, в залі засідань райдержадміністрації під головуванням заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулося засідання  конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Ковельського району.

Під час засідання йшлося про розгляд конкурсних пропозицій по об’єкту: приміський автобусний маршрут загального користування № 1222 «Тур – Жиричі (через Ратне)».

Начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації, секретар конкурсного комітету Жанна Лук’янова повідомила присутніх про те, що крім ФОП Валентина Луця, який не допущений до конкурсу, жоден із перевізників-претендентів документів на конкурс не подав.

В ході обговорення члени конкурсного комітету вирішили вважати конкурс 05.10.2021 року по об’єкту: приміський автобусний маршрут загального користування № 1222 «Тур – Жиричі (через Ратне)» таким, що не відбувся у зв’язку з відсутністю перевізників-претендентів на заявлений об’єкт.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

 з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 373

Галерея зображень