Версія для друку
Вівторок, 05 жовтня 2021 17:35

Волинський ліцей – переможець конкурсу Міністерства охорони здоров’я

За результатами всеукраїнського конкурсу МОЗ «Вакциновані й відкриті» серед закладів освіти до переможців увійшла Мощенська гімназія – філія ОНЗ «Люблинецький ліцей Люблинецької селищної ради Волинської області».

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство освіти і науки, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні провели всеукраїнський конкурс «Вакциновані й відкриті» серед закладів освіти. Зокрема, подію підтримало Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні.

Мета конкурсу – сприяти стабільному стаціонарному навчанню та мотивувати працівників освітніх закладів до безпечного навчального процесу.

До участі у конкурсі долучились колективи 6 134 шкіл із 80% рівнем вакцинації, педагоги яких ухвалили відповідальне рішення захистити себе і людей поруч від COVID-19.

Серед ініціативних учасників перемогу здобув і навчальний заклад з Волині – Мощенська гімназія – філія ОНЗ «Люблинецький ліцей Люблинецької селищної ради Волинської області». Незабаром школа отримає призовий набір з 10 гарнітур та роутера.

Вітаємо переможців!

Детальніше – на сайті Міністерства освіти і науки України та у соцмережах за відповідним хештегом #ВакцинованіВідкриті. 

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 376