Версія для друку
Неділя, 03 жовтня 2021 08:44

Шановні вчителі, працівники навчальних закладів, ветерани освітянської ниви Ковельщини!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти. Це свято людей, які плекають таланти, виховують в кожній дитині почуття власної неповторності та громадянської свідомості, день у день натхненно і жертовно трудяться задля кращого майбутнього рідного краю і України.

Ковельщина багата талановитими, відданими справі навчання і виховання дітей та молоді працівниками освіти, які з року в рік продовжують дивувати творчими досягненнями своїх вихованців і власними здобутками.

Щира вдячність Вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Велика подяка та шана ветеранам педагогічної праці. Ваш внесок у розбудову освітньої галузі Ковельщини неоціненний, адже  Ви залишили нам фундамент для майбутніх звершень.

Зичимо Всім миру і злагоди. Успіхів у благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, творчої енергії,  людської поваги, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай підґрунтям щасливого життя  будуть міцне здоров’я, особисте щастя, терпіння і мудрість, натхненна думка та щирі почуття.

Щедрої долі і Божого благословення усім Вам!

З повагою,

Ольга ЧЕРЕН, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав ШВОРАК, голова Ковельської районної ради.

Переглядів 436