Версія для друку
Вівторок, 28 вересня 2021 19:05

Будівництво дитячого садочка в с.Жиричі: тривають завершальні роботи. ФОТО-ВІДЕО

За дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка його заступниця Людмила Тимощук здійснила робочу поїздку на Ратнівщину, де проінспектувала будівництво дитячого садочка в с.Жиричі, який звели у рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Так, стало відомо, що нині у дитячому навчальному закладі фактично майже усе готово. Однак, оглянувши об’єкт, заступниця голови ОДА Людмила Тимощук виявила деякі недоліки в роботі будівельників, ліквідувати які попросила не пізніше, ніж за 10 днів.

«Причини цих незначних проблем невдовзі з’ясують і усунуть, – зазначила Людмила Тимощук. –  Так, як садочок збудований для того, щоб його відвідували дітки, ми не можемо допустити, щоб він пустував. Сподіваємося, що найближчим часом дитячий садочок відкриє свої двері для вихованців».

Слід зазначити, що розрахований дитячий садочок на 95 місць та 12 людей персоналу. Тож, без сумніву, його відкриття чекають як діти та їх батьки, так і трудовий колектив.

Загалом реалізація проєкту «Реконструкція навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Жиричі розпочалась у 2019-му році із влаштування фундаменту на окремий двоповерховий корпус для дитячого садочку.

Та фактично основне будівництво тривало упродовж 2020-го року, на яке із державного бюджету за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямували понад 17 млн грн. Загалом вартість будівництва становить майже 19 млн грн. Долучився співфінансуванням й районний бюджет, з якого зведення виділили 1,7 млн грн.

В результаті маємо сучасний дитячий навчальний заклад із просторими та світлими кімнатами та ігровими майданчиками.

Наразі, за словами представника підрядника, тривають ще дрібні завершальні роботи, зокрема благоустрій прилеглої території. Тож незабаром дитячий заклад відкриє двері для малечі.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Previous

Переглядів 362