Версія для друку
Вівторок, 28 вересня 2021 14:27

Щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, 28 вересня  2021 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулась щотижнева оперативна нарада, яку провів заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман. Нарада пройшла за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

Про роботу відділу документообігу та контролю апарату Ковельської райдержадміністрації доповіла Тетяна Новосад, начальник відділу документообігу та контролю апарату райдержадміністрації, яка у своєму виступі зазначила, що за 8 місяців 2021 року в відділі документообігу та контролю апарату Ковельської райдержадміністрації зареєстровано і опрацьовано 2 646 вхідний та 1 390 вихідний документ. Облік вхідної та вихідної кореспонденції здійснюється за допомогою систем електронного документообігу АСКОД. За звітний період 2021 року оформлено 41 протокол нарад у голови райдержадміністрації, виданих головою 86 окремих доручень, які доведені до виконавців. Опрацьовані проекти, зареєстровані та надіслані виконавцям 198 розпоряджень голови райдержадміністрації з основної діяльності. В Ковельську районну державну адміністрацію надійшло 9 запитів на інформацію від громадських організацій та 366 звернень громадян.

Начальник відділу юридичного забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції апарату Ковельської райдержадміністрації Мирослава Поляк проінформувала про стан здійснення заходів пов’язаних з реорганізацією Шацької, Турійської, Любомльської, Ратнівської, Старовижівської районних державних адміністрацій.

Також керівники управлінь, відділів, служб проінформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання, а саме: про стан епідеміологічної ситуації в районі, вакцинування працівників закладів освіти, органів державної виконавчої влади, проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

По завершенню наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман  надав керівникам структурних підрозділів відповідні доручення.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю  апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 384

Галерея зображень