Версія для друку
Неділя, 26 вересня 2021 07:44

Шановні  вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів Ковельського району!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Всеукраїнським днем дошкілля! Бути вихователем – високе покликання і велика честь. Ця справа – важлива і унікальна, вона несе в собі добро, справедливість і красу.

Дитячий садок – це перший освітній заклад, який зустрічає дитину. І не дарма  його  вважають першою школою життя. Виховання малечі на початку їхнього життєвого шляху - непросте завдання, але той фундамент, який закладається у дитині із раннього дитинства, служить опорою і основою у майбутньому.   

Щира подяка всім працівникам дошкільних закладів району за віддане служіння улюбленій справі, самовіддачу, частку душі, яку ви щодня даруєте дітям, наполегливість і високий професіоналізм. Ви змалку навчаєте дітей самостійності, правилам поведінки у суспільстві, прищеплюєте патріотизм та любов до рідного краю.   

Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, а життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Нехай у Ваших оселях панують тепло і злагода, а в серцях добро і мудрість.

Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю. Міцного Вам здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у роботі!

 

З повагою,

Ольга ЧЕРЕН, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав ШВОРАК, голова Ковельської  районної ради

Переглядів 429