Версія для друку
П'ятниця, 24 вересня 2021 10:49

У Рівненській територіальній громаді відбулась нарада з питань облаштування державного кордону

У Ковельському районі тривають роботи над облаштуванням прикордонної інфраструктури згідно з міжнародними стандартами та з метою забезпечення дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму.

Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак, заступник начальника Луцького прикордонного загону Роман Космін, радник голови районної ради Іван Тусь, 23 вересня 2021 року, здійснили виїзд у Рівненську територіальну громаду, по території якої проходить лінія розмежування державного кордону України, з метою вивчення питань надання земельних ділянок для облаштування та утримання елементів прикордонної інженерної інфраструктури.

Представники влади району зустрівшись з головою, депутатами та жителями громади обговорили ряд питань, які потребують вирішення задля облаштування та утримання елементів прикордонної інженерної інфраструктури. Спільно дійшли згоди щодо необхідності перенесення прикордонної лінії ближче до державного кордону.

Цього ж дня, в ході робочої поїздки,  посадовці відвідали Рівненський ліцей, Забузьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, ДНЗ, Забузьку амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, також у селі Гуща ознайомилися з роботою і матеріально-технічною базою школи, дитячого садка, оглянули стадіон та  проінспектували хід ремонту дороги.

 

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

    

Переглядів 400

Галерея зображень