Версія для друку
Середа, 22 вересня 2021 16:18

Ми пам’ятаємо наших героїв!

22 вересня – День партизанської слави. Це - державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. У цей день країна вшановує подвиг учасників партизанського й підпільного руху – людей сильних духом, мужніх захисників Вітчизни, котрі не шкодували життя для звільнення України від ворога.

З нагоди  Дня партизанської слави, 22 вересня 2021 року, з метою вшанування подвигу партизанів у бібліотеці Поворської сільської ради відбувся урок мужності, участь у якому взяв  заступник  голови Ковельської районної державної адміністрації Дмитро Красносельський.

Пам'ять про Другу світову війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої рутинної  праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – життя. Героїчні подвиги українських партизанів у пам’яті народу житимуть вічно  серед нас. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять партизанів та поклали квіти до Обеліска слави.

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 414

Галерея зображень