Версія для друку
Середа, 22 вересня 2021 10:24

Шановні жителі Ковельщини, дорогі ветерани!

22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Вшануймо ж сьогодні усією громадою вдячним словом, спільною молитвою героїв народного спротиву. Вклонімось перед подвигом партизанів і підпільників, полеглих і живих, усіх, хто в роки Другої світової війни став до нерівного бою з нацистськими окупантами. Їх самовіддана боротьба з ворогом, жертовність і мужність для нас та прийдешніх поколінь завжди слугуватимуть символом нескореності українського народу, його волелюбності і патріотизму.

На тернистому шляху партизанської і підпільної боротьби полягли десятки тисяч синів і дочок України, й зокрема, наших земляків. Але їхня жертва, принесена в ім'я свободи рідної землі, не стала марною, а світочем перемоги осяяла шлях до незалежної України.

Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини  славні  партизани довели усьому світові, що наш народ ніколи не скориться загарбникам. У цей день ми складаємо шану усім учасникам партизанського руху, що відійшли у вічність, і тим небагатьом героям, які живуть посеред нас, надихаючи непохитно відстоювати суверенітет і територіальну цілісність держави від російського агресора.

Наш спільний обов’язок – берегти світлу і вдячну пам'ять про героїв партизанського опору, бути єдиними в прагненні та справах, щоб збудувати мирну, вільну, сильну і квітучу Україну.

 

З повагою,

Ольга Черен, голова Ковельської  районної державної адміністрації,

В'ячеслав Шворак, голова районної ради

Переглядів 396