Версія для друку
П'ятниця, 17 вересня 2021 08:48

Шановні рятівники, працівники та ветерани цивільного захисту і пожежної охорони Ковельщини!

Щиро вітаємо Вас із  Днем рятівника! Ваше професійне свято – добра нагода висловити вдячність мужнім, сміливим, відданим справі професіоналам, які рятують людські життя, часто ризикуючи власними.

Честь і шана усім, хто в лавах  ДСНС гідно виконує надзвичайно складні й відповідальні завдання –  приборкує пожежі, протистоїть повеням, епідеміям і пандеміям,  ліквідовує наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, проводить активну профілактичну та просвітницьку роботу серед населення, аби запобігти загибелі та травмуванню людей, вберегти майно громадян, суб’єктів господарювання, захистити природні багатства краю. Слова особливої  подяки  за героїзм і жертовність рятівникам, які долучились до ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Від імені районної державної адміністрації, районної ради  та громади Ковельщини висловлюємо щиру вдячність усім рятувальникам району за самовідданість  під час виконання службового та громадянського обов’язку. Віримо, що Ви і надалі примножуватимете традиції своєї професії, будете прикладом гуманізму та високої громадянської свідомості.

У день Вашого свята бажаємо Вам міцного здоров’я, нових здобутків у справі служіння державі та народу України! Нехай Господь оберігає Вас і Ваші родини! Миру, добра, благополуччя і щастя Вам, шановні рятівники.

З  повагою,

Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Переглядів 463