Версія для друку
Четвер, 16 вересня 2021 16:21

Флешмоб #ЗдороваВолинь

Голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен прийняла естафету від голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка і продовжила флешмоб #ЗдороваВолинь – в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

16 вересня 2021 року, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, спільно з головою районної ради В’ячеславом Швораком, начальником Ковельського районного управління поліції, майором поліції Андрієм Литвином, начальником Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Володимиром Войтаніком, прокурором Ковельської окружної прокуратури Волинської області Наталією Ткачук, Луківським селищним головою Анатолієм Климуком разом з учнями КОЗ «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» виконали ряд спортивних вправ програми тренувань Активного парку.

Ольга Черен передала естафету Головненській селищній раді та Колодяжненській сільській раді.

Все, що вам потрібно зробити – це прийти разом з друзями в один з Активних парків у Головненській чи Луківській територіальних громадах, відсканувати QR-код за допомогою вашого телефону та вибрати програму тренувань.

«Активні парки» - це один із проектів, який входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Головна мета – зробити спорт доступним для всіх – як для жителів великих міст, так і маленьких населених пунктів кожної області.

Робіть фото та позначайте себе у соцмережах за хештегами #ЗдороваУкраїна #ЗдороваВолинь #ТренуюсьВАктивномуПарку #ЯвАктивномуПарку #АктивніПарки

Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації

Переглядів 431

Галерея зображень